27.05.16

03:00 Ärkasin öösel selle peale, et minu telefon tegi häält, mida ma varem kuulnud polnud. Ekraanil vilkus järgmine teade. Vaatame, mis edasi hakkab saama.

IMG_591705:05 Telerist tulevad küll koledad pildid. Maanteed on kinni ja uputab, puud on murdunud ja vedelevad teedel. Kõike seda Houston’i põhjaosas. Seal käivat ka kõva välgutamine. Mina olen tegelikult Baytown’is. Siin täiesti vaikne veel. Radari pildi järgi peaks torm linna põhja osast üle minema. Ameeriklaste tele oskab ka muidugi põnevaid ja köitvaid uudislugusid toota.

Igaks juhuks pikendasin hotelli üheks päevaks. Nüüd lähen bensukasse ja toon mõned õlled, ka nii igaks juhuks teleri kõrvale 🙂

11:20 Pilves ja küllaltki tugev tuul, aga ei saja. Teles öeldi, et tormifront liigub üllatavalt kiiresti ida poole.

Paigalseis on igatahes tagasiminek, seepärast tegutsegem 🙂 . Hakkan sõitma, kui on jama võtan uue hotelli.

18:30 Päev päris tühja ei läinud, sai paar asjaajamist Houston’is korda aetud. Linn on suur, ehk isegi 60-70km edenetud.

IMG_5918

Aga lõunamaa värk – kui on päike, siis põletab. Kui on vihm, siis tuleb nii, et maa on valge. Proovisin Houston’ist põhja pool asuvate tormide vahelt läbi hiilida, aga ei õnnestunud. Vett tuleb nii palju, et maanteele tekib kuni 5cm kiht. Enam ei ole kindel, et rattad teega kontaktis on. Läbimärjaks sai. Mõnikümmend kilomeetrit kannataks ära, aga Dallas’esse on ca 370km, see on liiast. Lisaks tuleb teateid uutest hoiatustest.

IMG_5921Nüüd internetist lugedes, et kolm inimest on surma saanud  ja mitu teadmata kadunud, tekib küll tunne, et kuidas? Aga ega ma epitsentris vist ei olnud ka.

 

Jaga postitust:

2 thoughts on “27.05.16

  1. Kaido Kruusoja Post authorReply

    Käisin õues vaatamas. Ükski puuoks ka ei liigu, siin küll veel mingit tuult pole.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga