10.06.16

Minu ratta edaspidises liikumises olnud valged laigud hakkavad kuju ja värvi võtma. Kuna Eesti pole hetkel teadmata põhjustel allakirjutanud mõnedele Rahvusvahelist Teedeliiklust korraldavatele Konvensioonidele, siis paraku Koreas ja Jaapanis Eesti registris olevate sõidukitega sõita ei tohi. Meie registris olev sõiduk ei ole lihtsalt nende riikide arvates sõidukõlbulik.

Madrid’i mahajäänud ratta edaspidine saatus oleks olnud äärmiselt ebaselge kui poleks olnud Madist DSVst. Korduvaid plaanide ja sihtkohtade muutuseid poleks olnud võimalik endal hoo pealt manageerida. Mingil hetkel õnnestus internetiavarustest leida Wendy Seoul’ist, kes omas sõidukite liigutamise kogemust.

Mis edasi? Kuna DSV’l Vladivostok’is pidepunkt puudub, siis läksid käiku Wendy suhted ja saime kontakti Yuri’ga. Selgus, et Yuri suudab ratta lahtitollimisel aidata ja talle pole vahet, kas ratas saabub sõites või Cargo’na, peasi, et mina juures olen. Tänaseks on kõik paberid ära saadetud ja tundub nagu see plaan töötaks. Pean kuidagi pühapäeva hommikuks sattuma Donghae sadamasse, kuhu Wendy on saatnud ratta koos dokumentidega ja broneerinud mulle ka kõik vajaminevad piletid. Donghae’st viib praam minu ja kasti pakitud ratta Vladivostok’i.

Kuna ratta heaks ei saa hetkel midagi paremaks muuta, suundun linna peale. Liigun kuhu jalad viivad ja jäädvustan nähtut.

IMG_0594

.

IMG_0591

.

IMG_0587

.

IMG_0590.

IMG_0584.

IMG_0583.

IMG_0581.

IMG_0578

Palee juurde jõudes tuli mul anda intervjuu 🙂 . Koolitüdrukutel oli selline projekt. Ilmselt inglise keele tunni tarvis. Küstleti välismaalasi, mida nad Koreast teavad ja paluti rääkida oma riigis viibimise põhjustest. Üks tüdrukutes jäädvustas kaameraga. No ma siis rääkisin…

IMG_0599.

IMG_0608

.

IMG_0603.

IMG_0606.

IMG_0607Õhtul kohtume Wendy’ga. Sain edaspidiseks kätumiseks Donghae sadamas juhtnöörid. Tasusin arved ja käisime ehedas Korea söögikohas söömas.

IMG_6345.

IMG_6349.

IMG_6346

 

Jaga postitust:

2 thoughts on “10.06.16

  1. Raino Reply

    Kaido, sa peaksid siia blogisse laikimise koha tegema, seda oleks mugav kasutada ja saaksid kindlasti positiivset tagasisidet ka. Iga postituse alla “lahe” või “laik” kirjutada oleks veider ja pikemat kommenteerida alati ei jaksa. Aga praeguse seisuga tundub, et tagasiside kõigile su postitustele on väga põhjamaine – karge ja reserveeritud. Aga postitused ise on head.

  2. Kaido Kruusoja Post authorReply

    Seda laikimise kohta ei ole niisama lihtne teha 😀 . Paraku hakkab siia kommentaari ka prahti laekuma. Just kustutasin portsu viagra reklaame ära… Enne pidin kommentaari heaks kiitma, keerasime selle lahti, tuleb vist uuesti heakskiitmine taastada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga