07.06.16

Kuna vahepeal on olnud palju asjaajamist ja  lendamist ning võrku pääsemine olnud kaootiline, siis olen blogile mitu päeva võlgu. Etteruttavalt võib öelda, et midagi huvitavat pole toimunud, aga kroonikasse tuleb jälg maha jätta.

07.06. on ratta loovutamise päev. Sellega on aega õhtul kella 18:00ni Kuid veel enne kui mind kell 11:00 hotellist välja visatakse, on vaja saata kodu poole ära üleliigsed asjad – Miami’st ostetud topelt sõiduvarustus ja veel nipet-näpet, mis kottides ruumi võtab.

Eelmisel päeval sai San Francisco’s külastatud FedEx’i kontorit ja sealne abivalmis meeskodanik kinnitas, et pole mingeid probleeme. Kui nüüd kindla teadmisega, et kõik on OK, rõõmsalt Oakland’i kontorisse sisse marssisin, lappas morn tädi paksu raamatut ja teatas, et Eestisse isiklikke asju saata ei saa. Ok saadame siis mitteisiklike nime all. Sobib, aga esita arved ja ostudokumendid, et ta saaks ekspordi vormistada… Hea küll, mis ettevõtmised teil siin veel on. Paar blokki edasi olevat United Postal Service. Sealt saame paraku teada, et isiklikke asju saab saata küll, aga maksimum paki suurus on umbes tordikarbi suurune. No sinna ei läheks üks saabaski sisse, rääkimata muust. Kuhu veel? UPS. Leian kontori üles, kuid… avatakse kell 12:30. DHL. Sõidan kohale, kant tundub kahtlane, lennuvälja ümbrus, kõik aadressid on mööda põlde laiali, kellegi käest küsida pole. Järsku märkan DHL autot. Järelikult on kuskil neil ikkagi pesa. Leian üles. Kontoris on sõbralikud inimesed. Ka mootorratta mehed 🙂 . Saata saab niipalju kui tahad, aga neil pole kaste. Käib otsib laos, ikka pole. Küsin viimases hädas, kas FedEx’i kast sobiks? Panen rattale hääled sisse ja Fedex’i kontorisse kasti ostma. Kui asjad saadetud, on kell juba 12:30. Hotelli jõudes, selgub, keegi pole veel õnneks märganudki, et tuba on üle andmata. Oeh!

Igaks juhuks ostan BMW esindusest uue rehviremondi komplekti.

IMG_6316

Eagle Rider’is läheb kõik ilusti. Ratas on kriimudeta üle antud. Läbisõiduks jääb 4620 miili e. 7400km.

IMG_6317

.

IMG_6318San Francisco hinnad on kuidagi ülejäänud USA kontekstist väljas. Viimaseks ööks tuleb vahetada hotelli, et mitte hakata 40km kauguselt öösel taksoga sõitma. Selle öö hinna eest oleks saanud mujal mitu päeva prassida. Aga lennuk väljub hommikul kell 6:00. Lennuväljale tuleb vähemalt 2 tundi varem kohale ilmuda. Täna öösel me ei maga…

 

Jaga postitust:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga